För en bättre vardag

Välkommen till Askebacken Fastighetsutveckling

Ett tryggt hem är en förutsättning till ett bra liv och en fungerande vardag. Vi på Askebacken brinner för att vara en bidragande faktor till just det och vår ambition är att skapa och erbjuda trygga hem och bra service i en välkomnande atmosfär.

Askebacken Fastighetsutveckling är ett mindre familjeägt fastighetsbolag som 2010 startade resan att skapa trygga hem på vackra Österlen i Skåne. Med vår småskalighet kan vi garantera bra service och en nära kommunikation till våra hyresgäster. Idag finner du våra bostäder i Hammenhög och Simrishamn. Utöver hyreslägenheter ägs även en fastighet uthyrt som vårdboende. Nedan kan du läsa mer om våra olika fastigheter, vårdboende samt kommande projekt.

Söker du nytt boende? Du hittar lediga lägenheter här


Smedtorpsvägen

Simrishamnsvägen

Ängsgatan

Järnvägsgatan

Skolgatan

Prästgatan / Brunnsgatan

Smedtorpsvägen

I hyreshuset på Smedstorpsvägen 6 med 3 våningsplan huserar vi 14 lägenheter i olika storlekar där samtliga har rymliga balkonger. Boytorna går från 1 rok på 36kvm till 3 rok på 73kvm. Här har den boende närhet till grönska, Hammenhög centrum, busshållplatser, lekplats med mera i ett lugnt område.

Parkeringsplatser finns för uthyrning med separat kö.

Skrolla upp

Simrishamnsvägen

I hyreshuset på Simrishamnsvägen bor du i ett mindre hus med enbart 4 lägenheter totalt, 2 på vardera våningsplan. Lägenheterna är rymliga där du antingen bor i 2rok på 70kvm eller 3rok på 80kvm. Här bor du centralt i Hammenhög med närhet till butiker, mataffär och busshållplats.

Här finns tillhörande parkeringsplatser.

Skrolla upp

Ängsgatan

På adressen Ängsgatan finner du 2 nybyggda marklägenheter belägna på baksidan av fastigheten på Smedstorpsvägen. Lägenheterna är 2rok på 67kvm. Här har du bekvämligheter som stor egen uteplats, diskmaskin, öppen planlösning och rymligt badrum där det är förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Parkeringsplatser finns för uthyrning med separat kö.

Skrolla upp

Järnvägsgatan

Kommer snart...

Skrolla upp

Skolgatan

På Skolgatan finner du Hammenhögs gamla hushållsskola som idag är renoverat och uthyrt som vårdboende. Fastigheten är uppdelad i två byggnader där den ena är en länga med boenden med olika boytor samt gästlägenheter. Den andra byggnaden innehåller diverse sociala ytor, matsal och kontor.

Skrolla upp

Prästgatan / Brunnsgatan

I det så kallade ”Gamla Stan” i Simrishamn finns denna lilla fastighet med ett fåtal hyreslägenheter samt en lokal på bottenplan. Här bor man i charmiga lägenheter med egen uteplats mot innergård. På denna adress bor man enbart en gata från huvudgatan i Simrishamn och med ett kort gångavstånd till hamnen.

Skrolla upp